Visokodecibelni raspašoj za Branka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U klubu Uljanik u petak je održan koncert humanitarnog karaktera za Puljanina Branka Vrepca, a nastupili su pulski bendovi Radio Aktiv, Fancy Filter, Equinoxe, Reanimacija i rijecki Kryn. Naime, 35-godišnji Branko Vrebac obolio je od glaukoma (ocnog tlaka) prije nešto više od dvije godine. Vid mu je oštecen do te mjere da je gotovo potpuno slijep.

Humanitarnu akciju kojom se prikupljao novac za operaciju pokrenula je njegova kolegica Sladana Vujica, a na koncertu je prodano 300-tinjak karata po 25 kuna, što iznosi 7,5 tisuca kuna.

Glazbeni program otvorila je grupa Radio Aktiv i to u svojoj uobicajenoj maniri, vedro i veselo, provevši publiku kroz svoje autorske skladbe i predstavivši nešto novog materijala.

Nastupili su potom stari pulski glazbenici objedinjeni u relativno novom bendu - Fancy Filter, izvevši takoder svoje autorske skladbe. Kompletni glazbeni program bio je prožet autorskim skladbama bendova pa tako i pulske grupe Equinoxe.

Specifican su štih veceri dali rijecki Kryin, bivši Downfall, koji su svojim metal izricajem razmahali onaj dio publike s mnoge duge kose, a na svoje su došli i pankeri. Naime, zadnja je nastupila pulska Reanimacija, koja je vec s prvom skladbom "Streets of Pula" potaknula na poganje pred binom dodatno oznojivši publiku.

Cijeli je glazbeni program izgledao kao veliki, pozitivni, visokodecibelni raspašoj, a Branku se i dalje može pomoci i to uplatom na žiroracun 2500009-3100764427 u Hypo Alpe-Adria banci.


Podijeli: Facebook Twiter