Višnjancima ljepotica protiv Vidikovca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Drugi dan 21. "Ulice", na kojoj sudjeluje rekordnih 118 ekipa, donio je još jedan kuriozitet - prvu igracicu koja je nastupila na turniru od njegovog osnutka. Njeno ime je Iva Batel i branila je boje "Limpress Vinkurana", ekipe koja je prolazak u prvo kolo izborila pobjedom nad "Andromedom tisak" s tri pogotka Popovica. Po tri su pogotka u pobjede svojih ekipa ugradili i Gibic (Girotondo Vodnjan) te Perkunic (Stari sajam II), što je bio samo uvod u najuzbudljiviji ogled dana. Njega su odigrali "Pizzeria Al Ritrovo Višnjan" i "Vidikovac Restoran Wings", a dalje su prošli Višnjanci nakon što su ekipe, poslije 3:3 u regularnom dijelu, ispucale devet serija kaznenih udaraca.

U susretu protkanom odlicnim potezima, ali i pretjeranom nervozom, hakleri s Vidikovca su najprije poveli, da bi potom u smiraj prvog dijela dopustili svojim protivnicima da s dva brza gola na odmor odu s minimalnom prednošcu. "Vidikovac" je uspio još jednom poravnati, da bi potom opravdano ostao bez dvojice igraca u polju, što su Višnjanci znali iskoristiti i u igri "pet na tri" stici do vodstva.

U završnici "Vidikovac" krece na sve ili ništa, dok njihovi protivnici pregrubom igrom pokušavaju sacuvati stecenu prednost, što rezultira s dva uzastopna iskljucenja. Dva igraca više koristi Suljanovic te svojim drugim pogotkom poravnava 30 sekundi prije kraja susreta i odvodi susret u rulet sedmeraca. Tu se u heroja prometnuo Antonio Bratovic, koji je u devetoj seriji kaznenih udaraca zamijenio vratara Košeta i odmah u prvom pokušaju "skinuo" sedmerac upravo Suljanovicu, koji je tako postao tragicar, da bi potom uzeo loptu i hladnokrvno pogodio za konacnih 11:10.

Od ostalih susreta vrijedi istaknuti uvjerljivu pobjedu "Restorana Gardelin" nad juniorima "Potpicna '98 ABS", a u prvo kolo je prošla i ekipa zatvorskih cuvara, ujedinjena pod imenom "CB Cocolo", kojima nisu uspjeli pobjeci "Šijana juniorsi".

Rezultati: Macola - Flamengo CB Suzi 5:4 (1:1 - 7M), Girotondo Vodnjan - Celtic 6:0, Limpress Vinkuran - Andromeda tisak 3:1, Caffeteria Pizzeria Blaženka - Amaterka.com.hr 2:0, Pulapromet II - Stari sajam II 0:8, Vidikovac Restoran Wings - Pizzeria Al Ritrovo Višnjan 10:11 (3:3 - 7m), Restoran Gardelin - MNK Potpican '98 ABS juniori 3:0, CB Cocolo - Šijana juniors 2:1, Novo Naselje Pazin - Konoba Danijela Betiga 1:0 (0:0 - 7m), Riva Restoran Trošt Vrsar - Axe II 4:1.


Podijeli: Facebook Twiter