Višnjan: Napao ga lopatom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U srijedu je 41-godišnjak iz Kukci teško ozlijedio 33-godišnjaka u mjestu Radoši kraj Višnjana, utvrdila je porecka policija. Naime, nakon krace prepirke 41-godišnjak i 33-godišnjak fizicki su se sukobili zbog izvodenja gradevinskih radova.

Mladi je muškarac tijekom svade prišao starijem, koji ga nekoliko puta udario lopatom po tijelu. Iako se 33-godišnjak dao u bijeg, stariji ga je sustigao i još ga nekoliko puta udario lopatom. Tada je mladi muškarac ponovno pobjegao, a uporni napadac s lopatom ga je opet sustigao i nastavio tuci.

U sukob se tada umiješao jedan od susjeda koji ih je prekinuo. Zbog zadobivenih ozljeda 33-godišnjak je prebacen u pulsku Opcu bolnicu gdje su mu konstatirane lakše ozljede, a protiv 41-godišnjaka slijedi kaznena prijava redovnim putem.

U Radošima doznajemo tek da se radi o svadi dva susjeda oko zida koji dijeli dvije parcele, a da je 41-godišnjak iz Kukci došao pomagati bratu zidati te da se posvadao s 33-godišnjakom. Susjedi kažu da ih ne poznaju jer su relativno kratko u selu. Nisu nam znali reci niti kako se ošteceni zove, kao ni ime napadaca.

Prema informacijama iz policije, radi se o narušenim susjedskim odnosima. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter