Više od 90 izlagača na Karolini

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Svečana, 20. obljetnica nacionalne akcije "Kupujmo hrvatsko" održat će se i u Puli, na Karolini, u petak, 9. lipnja, s početkom u 11 sati. Tako Hrvatska gospodarska komora, kao organizator, nakon šest godina vraća u Pulu svoju najveću nacionalnu akciju.

Naime, projekt "Kupujmo hrvatsko" započeo je još 1997. godine kao ideja da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatski proizvodi te im se od tada dodjeljuju znakovi Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, a do danas je ovaj projekt dobio razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem. Njezin je najširi cilj nacionalna homogenizacija strateških gospodarskih interesa zemlje i podizanje nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima, poticanju proizvodnje te očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta.

Hrvatska gospodarska komora nastoji promovirati i sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, OPG-ove te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću pridonose razvoju različitosti gospodarstva. Na akciji "Kupujmo hrvatsko" u Puli bit će tako prisutno više od 90 domaćih izlagača.

Od četvrtka do subote zatvorena Karolina

S obzirom da će se akcija održavati na jednom od zatvorenih pulskih parkirališta, na Karolini neće biti moguće parkirati već od sutra, 8. lipnja u 6 sati pa do subote 10. lipnja u 6 sati. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter