Više od 400 vespista stiže u Arenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Rovinju i Puli se od 8. do 10. rujna održava 10. jubilarna Crovespa, najveći nacionalni susret ljubitelja motocikla Vespa, u organizaciji Vespa kluba Hrvatska. Svim sudionicima i posjetiteljima nudi se bogat i zanimljiv program.

Uz muzej starodobnih Vespi s 40 vrijednih primjeraka te Vespa party uz poznate rovinjske bandove, posebna atrakcija bit će subotnji ulaz više od 400 Vespi u pulsku Arenu od 14 do 15.45 sati. U Arenu će se uvesti u potpunoj tišini. Stiglo je 438 Vespista iz Hrvatske, Italije, BiH, Srbije, Slovenije, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Rusije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije i Francuske, što je veliki poticaj promicanju turizma i same Vespe koja kod većine ljudi mami osmijeh na lice, a entuzijastima život uljepšava svojom pojavom i zvukom.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Pule, Vespe će biti i izložene u Areni gdje će ih moći razgledati svi građani, turisti ili tek slučajni prolaznici. Održat će se i posebna humanitarna akcija čiji je simbol #Vespamedo koji se s članovima iz čitave Hrvatske vozi na Vespama po susretima i skuplja donacije za Društvo osoba s invaliditetom Rovinj, a simbol joj je plišani Vespamedo koji je sudjelovao na svim lokalnim susretima Vespista u Hrvatskoj. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter