Više od 40 izvodaca na Valkanama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Unatoc vrlo slicnom nazivu, Valkane Summer Beach Festival, koji ce se za dva i pol mjeseca, od 27. do 29. srpnja održati na pulskom kupalištu Valkane, nema baš nikakve veze s kultnim festivalom elektronske glazbe koji je Marco Grabber godinama organizirao u Puli na podrucju medulinskog sportskog aerodroma, a kasnije u Rovinju i na Grobniku.

Na ovom predstojecem trodnevnom festivalu punog naziva Valkane Summer Beach Festival, na preko 50.000 cetvornih metara istoimenog gradskog kupališta, na dvije pozornice i okolnim party brodovima najznacajnije izvodacko ime bit ce Inna, europska dance zvijezda u strelovitom usponu i najgledanija europska izvodacica na YouTubeu, na kojem, kako je u cetvrtak u pulskom MMC-u Luka naglasio PR menadžer Kristian Stojic, ima više pregleda od Adele.

Novi festival podržao je i promovirao Dragan Filipovic, predsjednik udruge Prijatelji Valkana, koji je rekao da se trude da svima bude bolje i da gradani imaju što bolju ponudu. U tri dana i noci najavljena su i poznata DJ imena - Sasha Lopez, Sister Bliss (Faithless), Adam Beyer, Chris Liebing.

Na istom kupalištu bit ce organiziran i kamp za više od 2.000 posjetitelja festivala, a cijena ulaznice za sva tri dana festivala i petodnevni boravak u kampu iznosi 70 eura, odnosno 500 kuna. (Z. ANGELESKI)

Hoce li svirati i Langer?
Posljednji dan festivala, u nedjelju 29. srpnja, rezerviran je za rock koncert iznenadenja. Domaca rock imena organizatori ce objaviti uoci samog koncerta. "Hoce li biti Langer?", našalio se jedan pulski novinar, vjerojatno aludirajuci na to kako ce ovaj put na trodnevnu non-stop glasnocu reagirati atomac Bruno Langer, koji stanuje na Valkanama. Kristian Stojic šalom je i odgovorio: "Možda bi primjereniji bili Filji di Bruno Atomico".


Podijeli: Facebook Twiter