Više od 16 tisuća posjetitelja koncerata u Medulinu

Na koncert Dubioze kolektiva i Hladnog piva u Medulin je došlo oko osam tisuća ljudi
Na koncert Dubioze kolektiva i Hladnog piva u Medulin je došlo oko osam tisuća ljudi

Medulinci su ovo ljeto mogli uživati u koncertima koje su organizirali Adria Summer Fest Team i Općina Medulin. Medulin je tako bio domaćin Adria Summer Festa na kojem su nastupili David Morales, Hladno pivo i Dubioza kolektiv, a u sklopu Medulinskih noći nastupio je Toni Cetinski.

Organizatori, brojna publika i gosti iznimno su zadovoljni ovogodišnjim programom, koji je, kažu organizatori, ukupno posjetilo više od 16 tisuća ljudi. Ističu da je koncert Tonyja  Cetinskog pohodilo pet i pol tisuća posjetitelja, na Moralesa je u Medulin došlo oko tri tisuće, a Dubioza kolektiv i Hladno pivo okupili su oko osam tisuća ljudi.

Ovi su koncerti u Medulinu bili i odlična reklama za Općinu Medulin. Tako je više od 20 lokalnih, nacionalnih i regionalnih medija izvještavalo s nastupa u Medulinu. Sadržaj web stranica Adria Summer Festa pročitalo je više 110 tisuća korisnika interneta, ističu organizatori.

Fotografije, medijske izvještaje, video isječke i panoramske slike s koncerata u Medulinu vidjelo je više od milijun i pol ljudi u zadnjih 28 dana preko društvenih mreža i medija. Sadržaje evenata u Medulinu gledali su tako građani Hrvatske, Srbije, BIH, Slovenije, Italije, Njemačke i Austrije.

Ukupan doseg objava na društvenim mrežama i to Facebooku i Instagramu bio je više od tri milijuna osoba, dok je više od pola milijuna osoba lajkalo, dijelilo, komentiralo i klikalo na sadržaje Facebook stranice i Instagram profila Adria Summer Festa. Tome organizatori dodaju više od 300 emitiranih radio jingleova, radio gostovanja kao i TV emisije. (Priredio M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter