Virtualno uskrsnuce Elvisa Presleya

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Elvis Presley, preminuli kralj rock'n'rolla, virtualno ce uskrsnuti poput holograma pokojnog repera Tupaca Shakura, objavila je u cetvrtak produkcijska kuca Digital Domain Media Group.

Americki pjevac, koji je umro 1977. u 42. godini života, virtualno ce nastupiti zahvaljujuci toj produkcijskoj tvrtki koja je 90.000 obožavatelja oduševila vrlo uvjerljivim digitalnim oživljavanjem Tupaca na glazbenom festivalo Coachella Valley u travnju.

Digital Domain najavila je da ce Elvisa "oživiti" u emisijama uživo, na televiziji i na internetu, u suradnji s Elvis Presley Enterprises, tvrtkom koja posjeduje izvodacka prava.

"Ovo je nov i uzbudljiv nacin oživljavanja Elvisove magije i glazbe. Njegovi stari obožavatelji bit ce iznova oduševljeni, a novi ce na virtualan nacin doživjeti Elvisa kao izvodaca", rekao je izvršni direktor Elvis Presley Enterprisea Jack Soden.

Digital Domain specijalizirana je tvrtka za izradu kompjutorski generiranih ljudskih likova i suradivala je na filmovima poput "X-Men", "TRON:Legacy" i "Neobicna prica o Benjaminu Buttonu".


Podijeli: Facebook Twiter