Vinistra TV za gurmane i vinoljupce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vinistra TV naziv je videokanala posvecenog vinu i gastronomiji koji dnevno emitira kratke intervjue s uglednim sugovornicima i jedan je od kanala za pracenja Vinistre 2010.

U povodu sedamnaeste izložbe vina i vinarske opreme Vinistra organizatori su pokrenuli videokanal kojim gledateljima žele dodatno približiti svijet vina i gastronomije te proširiti njihova znanja i informiranost, što je o svojevrsni presedan u pracenju izložbi ovog tipa. Kratki intervjui s uglednim sugovornicima objavljuju se na web stranici http://www.vinistra.com/vinistra_tv. Organizatori Vinistre na ovaj su nacin upotpunili komunikaciju s javnošcu, koja, osim klasicnih nacina, ukljucuju Facebook i Twitter.

Vinistrin tim proteklih je tjedana snimio niz uglednih domacih i medunarodnih sugovornika koji u kratkim intervjuima govore o brojnim temama, od Vinistre i natjecanja Svijet malvazija te osobina ovogodišnjih malvazija, do nužnosti brendiranja hrvatskih vina na medunarodnoj sceni. Medu sugovornicima se nalaze sommelijeri, vinari, sveucilišni profesori, analiticari i predstavnici medija.

- Mislim da postoji sve veca potražnja za informacijama i znanjem na temu vina i gastronomije, a upravo je to ono što Vinistra TV želi ponuditi javnosti, izjavio je u povodu pokretanja videokanala Zoran Vodopija, koordinator programa Vinistre.


Podijeli: Facebook Twiter