Villa Vulin nominirana za World Luxury Hotel Awards

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Villa Vulin, prvi pulski hotel s pet zvjezdica, nominirana je za jednu od prestižnih nagrada World Luxury Hotel Awards koje istoimena priznata svjetska organizacija dodjeljuje za kvalitetu luksuznih hotela diljem svijeta u kategorijama za objekte, sadržaje i razinu usluga pruženih gostima. World Luxury Hotel Awards predstavlja vrhunac priznanja za dostignuća i svojevrstan je sinonim za Oscar u hotelsko-turističkoj industriji.

Priznanje struke

Radi se o priznanju struke, a priliku za glasanje imaju i gosti nominiranih hotela. Nagrade će ove godine biti dodijeljene 2. prosinca, na svečanoj ceremoniji u švicarskom Kulm hotelu St. Moritz.

- Već i sama nominacija za mene znači da radim pravi posao i predstavlja ogromnu satisfakciju. Ispunjen sam i sretan znajući da je kvaliteta našeg boutique hotela prepoznata na svjetskoj razini. To je priznanje i promocija ne samo za Villu Vulin, već i za Pulu, Istru i Hrvatsku. Zahvaljujem na predanom radu i podršci svim svojim suradnicima i djelatnicima, prijateljima i poslovnim partnerima te na posjetama našim dragim gostima, rekao nam je jučer izuzetno zadovoljan vlasnik hotela Vaso Vulin, otkrivajući da mu već stižu brojne čestitke.

Luksuzna oprema

Vila Vulin kategorizirana je s pet zvjezdica 2014. godine. Maksimalni joj je kapacitet 22 postelje u šest hotelskih apartmana i ima mogućnost za predsjednički apartman na gornjem katu. Gotovo svaki apartman ima odvojenu sobu s bračnim krevetom, radni studio i prostranu kupaonicu s hidromasažnom kadom, a njihova luksuzna oprema, između ostalog, uključuje LCD televizor, telefon, bežični Internet i mini-bar. Lobi i središnji dio objekta sadrže nekoliko soba za sastanke i društvene igre, salu za Internet, restoran i caffe bar, a u podrumu je vinoteka s bogatim izborom svjetskih vina i pjenušaca. (Kristina FLEGAR, snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter