Viktorija Novosel pobjednica Supertalenta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon dvije tisuce kandidata koji su prošli kroz drugu sezonu Supertalenta, gledatelji su prosudili da je Viktorija Novosel pravi supertalent. Kuci je ponijela 200 tisuca kuna, slavu i titulu.

U superfinale Supertalenta uveli su svi finalisti izvevši "Neh, Nah, Neh" grupe Vaya con dios. Deset se superfinalista pokazalo u najboljem svjetlu, ocekujuci što su odlucili gledatelji. Poslije završetka glasanja deset superfinalista izašlo je na pozornicu, a onda je ostalo samo pet superfinalista koji su dobili najviše glasova.

Skandal bend prvi je saznao da ide dalje, drugi su bili D Vision, treci Kristijan i Kristijan, cetvrti Aleksandar Olujic i peta Viktorija Novosel.

Prva je show napustila Antonija Barišic, koja se nada nekoj prilici nakon pokazivanja svog talenta u Supertalentu, a odmah nakon nje show je napustila i druga pjevacka diva, Petra Antolic. U drugom krugu eliminacije iznenadujuce su ispali D Vision, Skandal bend i Jana Klaric. Od preostalih pet superfinalista, iz utrke za tron ispali su Kristijan i Kristijan, D'N'F te Maja i Nessa.

Tik pred proglašenje pobjednika druge sezone Supertalenta svoju tocku izveo je prošlogodišnji pobjednik Tihomir Bedelja.

Gledatelji su, dvoumeci se izmedu Viktorije i Aleksandra, tu laskavu titulu ipak dodijelili pozitivnoj i uvijek nasmiješenoj Viktoriji Novosel, ovogodišnjem supertalentu.

Viktorija Novosel rodena je 18. ožujka 1989. u Svetom Ivanu Zelini. Završila je glazbenu školu te uz gitaru svira i klarinet. Pjevala je u zboru Ivan Goran Kovacic, a studira književnost na Filozofskom fakultetu. Osim što je glazbeno talentirana, ima još jedan skriveni talent - brojanje slova u rijecima - no u Supertalentu se natjecala pjevajuci.

Posebna, svoja, drugacija - komentari su clanova žirija nakon što su culi i vidjeli Viktoriju na audiciji, a u nastupu uživo ona je sve to opravdala i - odnijela pobjedu.


Podijeli: Facebook Twiter