Vidoviti Milan na Novoj TV

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Jedan jedini i neponovljivi Vidoviti Milan ce od 16. listopada citanje tarot karata i davanje originalnih savjeta prezentirati i na Novoj TV, i to, naravno, u nocnom terminu. Milan Radonjic, poznatiji kao Vidoviti Milan, široj javnosti postao je poznat po urnebesnim isjeccima na YouTubeu, u kojima dijeli nesuvisle savjete gledateljima, a oni ih se pridržavaju.

Sada ce svoje znanje i talent pokazati i na hrvatskoj televiziji, tocnije na Novoj TV. Dobra vijest za ljubitelje tarota, ali i bizarnoga. Kako otkrivaju s Nove TV, ovaj 36-godišnjak iz Beograda završio je višu ekonomsku školu, a njegov put do slave bio je trnovit. Zapoceo je u beogradskom predgradu Mladenovac. Bavio se raznim poslovima, od konobarenja, prodaje na tržnici i gradevinskih poslova, a potom je Milan svoj hobi pretvorio u posao.



Jedno je vrijeme boravio u Indiji, a na televiziji je poceo raditi 2005. na kanalu Krlo E Romengo te nizu drugih TV-postaja, da bi se kasnije preselio u bosanski TV prostor, koji je ubrzo i potpuno osvojio. Gostovao je na tridesetak TV postaja, a mogla ga je upoznati i hrvatska publika na lokalnim televizijama.

Milan se sjeca da je dar za vidovitost otkrio u ranoj mladosti. Još zatecen ogromnim uspjehom u javnosti, on to objašnjava time što je prije svega iskren i govori otvoreno, a ne ono što ljudi žele cuti. Na podlakticama ima tetovaže tarot karata, jednu koja predstavlja stabilnost i drugu koja znaci pobjedu, a nedavno je dodao snagu i intuiciju. U slobodno vrijeme igra šah i svira gitaru. Da bi bio pobjednik, prvo treba biti stabilan, kaže vidoviti Milan.


Podijeli: Facebook Twiter