VIDEO: Uzmi mi sve što imam

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tito's bojs imaju spot za pjesmu "Uzmi mi sve". Snimljen je u dvorištu Rojca i u Porecu, a može se pogledati na adresi www.youtube.com/watch?v=cPXYQqj2Lk0. Snimatelj, redatelj i montažer spota je Mladen ?akovic-Mlaggio. Audiosnimak je napravljen u Ljubljani, gdje su pjesmu snimali Roberto Bulešic i Perica Šuran. Bulešic ju je miksao i producirao u suradnji s bendom.

Kao što prilici pravim punkerima, u spotu se kadrovi smjenjuju jedan za drugim u freneticnom ritmu koji slijedi ritam ove oko dva i pol minuta duge pjesme koja govori o slobodi i životu podredenom profitu te izmedu ostalog kritizira "debele svinje s Wall Streeta koje žele da te slome, žele da se predaš". A to je tek prvi dio stihova.

"Uzmi mi sve što imam, išcupaj mi srce i baci ga bijesnim psima", pjevaju u refrenu koji ovako izvucen djeluje kao da je iz neke jako tužne ljubavne pjesme, ali definitivno nije. Ovo je cisti, angažirani punk, sirov i direktan, baš kakav treba biti, što se vidi kako u pjesmi tako i u spotu.

"Titovi decki" su punkeri okupljeni iz Rovinja, Poreca i Sv. Lovreca i postoje više od 11 godina. Danas u grupi Neno pjeva i ponekad svira frulu, Robi bubnja, Percho svira gitaru, a Njapo svira bas. Iza sebe imaju dva albuma - "Electro Istra" i "Picajolo" - izdanih za nezavisne etikete te 2 EP CD-a, "Fajv Lajv" i "Glupaca EP", a trenutno spremaju treci album na kojem ce opet gostovati Franci Blaškovic. Osim skorog izlaska novog albuma, koji ce se najvjerojatnije zvati "Schpitzock", Bojsi su najavili i snimanje spotova za barem tri pjesme do kraja ove godine. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter