VIDEO: "Tvoj fast" na YouTubeu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulski reper Cannone snimio je spot za pjesmu "Tvoj fast" koji se može vidjeti na YouTubeu. Spot je nastao pred kamerama Igora i Kristijana Burlovica, uz montažu Ivana Štifanica i MedVid produkcije, ekipe koja je snimila uspješni "Smooth criminal" Hausera i Šulica.

Spot je sredinom sijecnja snimljen u fast foodu Gale, gdje dvojica repera doživljavaju razne šaljive dogodovštine. "Pjesma je zamišljena kao duhovita kompozicija bez teških rijeci i aktualnih problematika koje se uobicajeno mogu cuti kod drugih hip-hopera", kaže Cannone.

Iako na albumu "Topnicki dnevnik", s kojeg je pjesma skinuta, ima ozbiljnijih i autobiografskih pjesama, ipak je odluceno da se spot napravi za jednu od "lakših" stvari, da bi se barem na tri i pol minute zaboravilo na aktualne probleme u gradu i svijetu, ali i zato, kako kaže Cannone, jer autori ne žele zvucati poput ostalih koji su (pre)optereceni socijalnim problemima u svojim pjesmama.

Pjesma je odabrana za spot i zato što su njegovi suradnici i prijatelji smatrali da "Topnicki dnevnik" zaslužuje barem jedan videouradak.

U skladbi i spotu gostuje Martin Devecerski, koji je i izvršni producent "Topnickog dnevnika", a spotu se još pojavljuju i neki od glazbenih suradnika s albuma poput Deana Bakica, Lenchyja te prijatelja iz kvarta, uz nekoliko slucajnih prolaznika.

"Topnicki dnevnik" objavljen je u svibnju prošle godine, a Cannone vec u suradnji s dugogodišnjim suradnikom Filijalom radi na novom, sedmom albumu koji ce se zvati "Rapsolutno". Na njemu gostuju i Devecerski, Lenchy, Anonimus te Todor, koji je gost na singlu koji ce uskoro biti vani, a za koji Cannone još ne želi otkriti ime. Premijeru ce doživjeti u nedjelju u 20.10 u emisiji "Urbani korak", koju Cannone vodi na Radio Puli.


Podijeli: Facebook Twiter