VIDEO: Susan Boyle iz Jagodine u finalu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Medu prvim finalistima showa "Ja imam talenat", srpske inacice popularne britanske reality potrage za talentima, našla se i "Susan Boyle iz Jagodine", Sandra Todorovic. Sandra je ispricala kako ju je plasman u finale iznenadio te kako je docekala svoju životnu šansu.

"Dojmovi s finala su mi divni jer sam mislila da su za mene svi putevi zatvoreni. Iskreno, nisam se nadala da cu proci jer jednostavno nisam navikla da mi se u životu dogadaju lijepe stvari", ispricala je Sandra za Blic te dodala: "Svi su zadovoljni mojim nastupom i svi me hvale. Ja osobno sam zadovoljna kako sam izgledala na sceni, u lijepoj haljini, s lijepom frizurom, tako da me mnogi nisu ni prepoznali".



Ta službenica jagodinskog katastra je na sceni doživjela slicnu transformaciju kao i senzacija iz Škotske, Susan Boyle, s kojom je srpska javnost usporeduje još od audicije. "Znam da me usporeduju sa Susan Boyle, ali mislim da se razlikujemo po tome što ona ne pjeva klasicne arije. Ipak, obje smo imale težak život i za mene su, kao i za nju, govorili da sam ružna, a onda su me sredili da izgledam kao najljepša diva", ispricala je Sandra.


Podijeli: Facebook Twiter