VIDEO: Rijeckim ulicama jurio 160 km/h

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na You Tubeu se pojavila snimka gotovo pa filmske potjere presretaca rijecke policije za 20-godišnjim mladicem s opatijskog podrucja koji je pod utjecajem alkohola jurio rijeckim ulicama.

Dogodilo se to u nedjelju, 18. prosinca, u ranim jutarnjim satima. Prema policijskom izvješcu, mladi je vozac Peugeotom XR 2.0HDi rijeckih tablica zaobišao dvije kolone vozila zaustavljenih na semaforu i, kroz crveno svijetlo, vozeci kolnickim trakom za promet vozila iz suprotnog smjera, nastavio vožnju prema središtu Rijeke.



Presretac je krenuo za njim i oko 3.50 sati ga je zaustavio u garaži WTC-a na Pecinama. Prije nego je stigao do garaže, vozac je pocinio više prometnih prekršaja, zabilježila je policija: vožnju kolnickom trakom za promet vozila iz suprotnog smjera, vožnju u naselju brzinom od 83 kilometara na sat, više prolaza kroz crveno svijetlo, ne zaustavljanje po zahtjevu ili naredbi policijskih službenika izraženih pomocu svjetlosnih i zvucnih signala, te vožnja u naselju brzinom od 160 kilometara na sat.

Kada su ga konacno uhvatili, listi su dodali još jedan prekršaj: alkotestom je utvrdeno da ima 1,32 promila alkohola u krvi.


Podijeli: Facebook Twiter