VIDEO: Rijecanka u spotu Pixie Lott

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U posljednjem spotu britanske pjevacice i glumice Pixie Lott za pjesmu "Boys and Girls" pojavljuje se i jedna hrvatska manekenka - Rijecanka Ela Grego. Zanimljivo je da je Ela clanica pulske modne agencije Atomic Models gdje se pune tri godine pripremala prije izlaska na medunarodnu scenu.

Cijela prica oko Elinog proboja na modnu scenu pocela je prije nekoliko godina kad se ukrcavala na trajekt za otok Hvar. Ondje ju je otkrila uspješna londonska manekenka i modna agentica Barbara Neda Tomic, inace vlasnica agencije Atomic Models, koja je istim brodom odlazila na godišnji odmor.

Do sudjelovanja u spomenutom spotu britanske glazbenice, koja se javnosti prvi put predstavila tek u lipnju i to singlom "Mama Do" koji je u meduvremenu zasjeo i na prvo mjesto najslušanijih britanskih singlova, Ela je došla putem castinga.

"Cijelo ljeto sam na iPodu slušala 'Mama Do' i bila sam oduševljena kad sam saznala da sam prošla na castingu. Snimanje je bilu u studiju na Quaker Streetu, nedaleko od cuvenog Brick Lanea u istocnom Londonu. Pixie je, suprotno mom ocekivanju, bila jako prijateljski raspoložena i tijekom pauze se s nama družila i caskala. Moja glavna uloga bila je poljubiti decka a da on to ne ocekuje", rekla nam je Ela o svojoj debitantskoj ulozi, dodavši da se snimanje videospota održalo upravo na njezin 17. rodendan.

Ela radi i živi u Londonu, u cetvrti Primrose Hill, gdje i Kate Moss.


Podijeli: Facebook Twiter