VIDEO: Obican svijet i surova realnost

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rovinjska grupa Obican svijet sinoc je u MMC-u Luka u sklopu Glazbenih susreta srijedom premijerno predstavila svoj novi spot, drugi s albuma prvijenca "Ako me pitaš o ljubavi". Za spot koji je režirao Branimir Rogoznjak odabrana je naslovna pjesma albuma.

U spotu su pokušali biti aktualni pa je ovo zapravo kratkometražni film u kojem se progovara o surovoj realnosti obicnog svijeta kroz likove kao što su klošar, koji je ujedno i alkoholicar slabog srca, a tu su i korumpirani krim-policajac i zlostavljac koji je u potjeri za dilerom te nervozni konobar, policajcev doušnik. Svi ti likovi spajaju se u omnibusu sudbina i kaosu akcije.

Spot je sniman pet dana u Rijeci i Rovinju, a decki su pokazali da osim što dobro sviraju, vole i glumiti. Grupa je vec snimila spot za pjesmu "Ljubav", a kako su objasnili Nataši Petric koja je vodila kratku prezentaciju u Luci, razmišljaju i o trecem spotu, ali i rade na novim pjesmama.

Kako decki zvuce uživo, moci cete cuti sutra na Radio Puli jer ce nastupiti u emisiji "Bez anestezije", koja pocinje u 20 sati.


Podijeli: Facebook Twiter