VIDEO: Novi spot Dogme "Želim biti to što jesam"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novim singlom "Ja želim biti to što jesam" pulska grupa grupa Dogma najavljuje novi album. Njihov četvrti studijski album "Error.spam" će se moći besplatno skinuti s neta od 31. listopada.

Spot za pjesmu "Ja želim biti to što jesam" sniman je u hodnicima Rojca, a nastao je po ideji plesne pedagoginje i koreografkinje Andree Gotovine. Za realizaciju se pobrinuo Lens media studio, dok su kao snimatelji angažirani Dren Kastriot-Sadikaj, Hrvoje Slebur i Lara Kozliček.

U spotu se pored članova Dogme pojavljuje raper Icon iz hip-hop grupe Ulični Parlament koji i gostuje na singlu. Rasplesani mladi ljudi u spotu su članovi plesnih radionica Andree Gotovine te break dance skupina AB Original.

Album "Error.spam" sadrži 11 novih pjesama na kojima su surađivali s Nenadom Sinkauzom iz grupe East Rodeo. Uz njega se pojavljuju i brojni gosti kao što su Saša Antić iz TBF-a, Ivan Arnold, Branko Sterpin, Jasmina Makota, Tatjana Giorgi, Nataša Petrić Tasha, Davor Milovan Bili, Ana Markanjević i Deni Mofrdin Icon. (GI, M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter