VIDEO Mor Roll ima novi singl i spot "Gomile laži"

Palenta u keramičkoj posudi
Palenta u keramičkoj posudi

Pulski kantautor Mor Roll snimio je novi singl i video spot "Gomile laži"' Na pragu dosadašnjih glazbenih ostvarenja s ovim singlom Mor Roll najavljuje i novi zvuk.

- Pjesma "Gomile laži" govori o hipokriziji suvremenog društva. Potaknut situacijom u zemlji i svijetu, glazbenik Mor Roll autobiografski opisuje svoju poziciju u društvu i na sceni. Pjesma govori o scenama iz njegovog života, odrastanju u Puli, te o apsurdu, ali i neminovnosti idealističkog pogleda na život, ističe se u najavi nove pjesme.

"Gomile laži samo zatraži, sve ću ti dati samo mi plati... Gomile laži sad su na cijeni, skupa marka stoji dobro na meni... Kvragu sve, pitam se može li se živjeti drugačije?", pita se Mor Roll u svojoj novoj pjesmi za koju  potpisuje glazbu i tekst dok se za produkciju i aranžman ovoga puta pobrinuo Silvio Pasarić.

Prateći video spot snimljen je u atraktivnoj vili House Eufemija u Istri, a za režiju se pobrinula ekipa rovinjskog PG studija.

Mor Roll se na sceni pojavio 2008. godine kada se na Dori predstavio pjesmom "Ne razumijemo se". Iduće godine izdaje svoj prvi album "Gori svijet", a 2014. objavljuje drugi album "Fenix" pod svojim pravim imenom Vedran Šilipetar. S oba albuma skinuto je nekoliko zamijećenih singlova dobro zastupljenih u radijskom eter dok se pjesma "S tobom sve je savršeno" (Songkillersi ft. Vedran) plasirala i na nacionalnu radijsku top listu HRTop 40.

U ulozi kantautora Mor Roll je dosada surađivao s najboljim hrvatskim producentima kao što su Srđan Sekulović Skansi, Igor Ivanović, Livio Morosin, a uz ostalo je radio i glazbu za kazališnu predstavu "Mala sirena".

Video spot "Gomile laži" može se pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=dhKwsFUkBvo. (Priredila B. Ć. J.)




Podijeli: Facebook Twiter