VIDEO: Kišerlovski slomio kljucnu kost

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rijecki biciklist Robert Kišerlovski slomio je u utorak kljucnu kost desnog ramena i nece nastaviti nastup na Vuelti.

- Preglede smo završili u utorak nešto prije pola noci u bolnici u Tarragoni gdje ce u cetvrtak startati peta etapa. Nažalost bez mene, jer je ustanovljen lom kljucne kosti, javio je iz španjolske Rijecanin u dresu Pro Tour momcadi "Fuji Servetto".



Robert ce jednog dana moci reci da je nastupio na Vuelti 2009., ali da nije odvozio niti jedan kilometar na španjolskim cestama. Prve tri etape vozile su se naime po Nizozemskoj, cetvrta je imala cilj u Belgiji, a tek od danas ce biciklisti voziti po Španjolskoj. Koban je bio jedan kružni tok 2,5 kilometara prije cilja.

- Bilo je jako sklisko bili smo u kružnom toku kada su se zauzimale pozicije za završni sprint. U jednom trenutku nas je najmanje pedesetak završilo na asfaltu. Vidio sam samo da je ispred mene pao Australac Stuart O'Grady. Neki su uspjeli odmah nastaviti, ja sam se jedva pridignuo i onda nekako dovukao do cilja, ali sam znao da nece biti dobro. Pregled u Tarragoni je to i potvrdio. Doktori su mi rekli da ce oporavak trajati najmanje cetiri tjedna. U klubu žele da što prije odem na opraciju kako bih mogao odvoziti još koju utrku do kraja sezone. Vidjet cemo što dalje, zakljucio je nesretni Robert Kišerlovski.


Podijeli: Facebook Twiter