VIDEO: Hauser i Šulic obradili U2

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svjetski popularni mladi celisti Stjepan Hauser i Luka Šulic, odnosno 2Cellos, polako otkrivaju svoje glazbene adute te se od prije nekoliko dana na YouTubeu može pogledati obrada hita "With or without you" od U2.

Nije rijec o igranom videospotu, kao što je to bilo u slucaju megauspješne obrade Michaela Jacksona "Smooth criminal", nego se radi o živoj snimci zabilježenoj u jednom pokušaju, bez nadosnimavanja, u studiju C Music TV-a u Londonu, televizije specijalizirane za klasicnu, filmsku i chill out muziku. Iza kamera bili su Benedict Johnson i Stephen Gower, a redatelj i producent je Julian Rigamonti.



Pjesma ce se u studijskoj verziji naci na prvom albumu 2Cellos. Za sada spot ima registrirano više od 40 tisuca pogleda u samo cetiri dana, a s nestrpljenjem cekamo nove videouratke ovog dvojca, ako ništa drugo da vidimo hoce li nadmašiti nevjerojatan interes koji su izazvali spotom "Smooth criminal", koji su snimili u pulskom Domu hrvatskih branitelja i kaficu Bamboo.

Podsjecamo, spot je u manje od tri mjeseca pogledalo više od pet milijuna ljudi. Još važnije od toga je da su nedavno imali uspješan nastup s Georgeom Michaelom u kuci Eltona Johna.


Podijeli: Facebook Twiter