VIDEO: Grubnic Karleuši poklonio prasicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Marko Grubnic ovih je dana otputovao u Beograd kako bi prijateljici Jeleni Karleuši predao svinjicu Donatellu, ali i gostovao u Ami G showu gdje nije propustio priliku da još jednom pohvali sam sebe, ali i hrvatsku i srpsku estradu, koja mu se jako svida. Marko je voditelju showa objasnio kako je on na hrvatskoj estradi vec punih sedam (?) godina, te kako njome ne vlada nikakav lobij, a kamoli gej, te da kljuc (njegovog) uspjeha leži u radu i talentu. To smo vec culi.



A culi smo vec i da je Marko sve popularniji u Srbiji, ali i da Jelena Karleuša, za koju je nabavio Donatellu, novu prasicu (navodno) ne želi, pa ju je, nakon što je preslatka svinjica strpljivo i mirno odradila svoj prvi talk show medu Karleušinim debelim bedrima, navodno završila u rukama poznatog srpskog dizajnera Darka Kostica.

Cujemo i da je Marko navodno od Karleuše u zamjenu za svinicu trebao dobiti Chanelovo skijaško odijelo, medutim, to se nije dogodilo. Tako je Marko, osim što je ostao kratkih rukava po pitanju skijaške elegancije, otvorio i pitanje koje mnoge modne znalce zanima: otkada Chanel proizvodi mušku odjecu? I zašto tu informaciju poznati ljubitelj brendirane/šanirane odjece taji od kolega?


Podijeli: Facebook Twiter