VIDEO: Dijana Culjak uvrijedila goste iz BiH

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Mislim da je moje pitanje zlonamjerno izvuceno iz konteksta. Ne mogu diskriminirati narod kojem i sama svojim podrijetlom pripadam. U svakom slucaju osobno mi je žao ako sam ikoga uvrijedila i javno se ispricavam".

Izjavila je to Dijana Culjak Šelebaj za Danas.hr komentirajuci prozivke novinara iz susjedne Bosne i Hercegovine na njeno postavljeno pitanje u ponedjeljak navecer u Dnevniku 3.



Culjak Šelebaj pojašnjava da se u Dnevniku govorilo o ekonomskoj prici i razlikama izmedu juga i sjevera Jadrana. K tome je željela, kaže, naznaciti da turisti na južnom Jadranu plate samo parkirno mjesto te na moru jedan dan provedu gotovo besplatno, dok oni na sjeveru placaju i plažu.

Pritom je, dodaje, mislila na sve turiste pa i one iz Hrvatske, te napominje kako je pogriješila što i to nije rekla.

Podsjetimo, skandal je izbio kada uvrijedila gradane Bosne i Hercegovine jer ih je svela na obicna "smetala" na plaži na kojima se ne može zaraditi.

"Koliki vam problem, recimo u Omišu i opcenito na južnom Jadranu, predstavljaju jednodnevni gosti koji se spuste iz Bosne i Hercegovine, ništa ne troše, ne zauzimaju apartmane, a zapravo zauzimaju mjesto na plaži koje pritom nisu ni platili?, pitala je voditeljica Dnevnika svog gosta, omiškog gradonacelnika Ivana Škaricica.

Mediji u susjednoj BiH vrlo su kriticki pisali o, naveli su, diskriminatorskom odnosu Culjak prema gradanima BiH.


Podijeli: Facebook Twiter