VIDEO: David Guetta veceras u Byblosu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vrhunac sezone gostovanja poznatih DJ-a u Byblosu i ove ce godine obilježiti David Guetta koji ce veceras nastupiti u poznatom poreckom klubu. Naime, David Guetta i prošlog ljeta održao uspješan nastup u Byblosu, i to u samoj špici turisticke sezone.

Ovaj svjetski poznati francuski DJ kombinira gotovo sve vrste elektronike s komercijalnom i popularnom glazbom: od housea i dancea do popa i funkyja. Svoju karijeru zapoceo je 1994., a prošle ga je godine britanski DJ Magazine proglasio najboljim svjetskim house DJ-em.

Guetta je poznat i po suradnji s mnogim poznatim glazbenicima i bendovima poput Kelly Rowland i Black Eyed Peas. Do sada je izdao cetiri studijska albuma od kojih je najpoznatiji prvi, "Just a Little More Love", izdan 2002. godine. Takoder je autor mnogih planetarno popularnih plesnih hitova poput "Love Is Gone", "The World Is Mine" ili "Love Don't Let Me Go". Njegov posljednji hit, "When Love Takes Over", izdan ove godine, pravi je ljetni hit na svim ovogodišnjim klupskim dogadanjima.


Podijeli: Facebook Twiter