VIDEO: Bježi Jadranka, stiže Ivo!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Satiricar s YouTubea, Bijesprvi, ponovno je snimio uradak u kojemu se poigrava s reputacijom bivšeg premijera i sadašnje premijerke, a najavljuje i skori povratak Ive Sanadera u vrh hrvatske politike, u videu naslova "Bježi Jadranka, stiže Ivo!".

"Dojucerašnji doživotni vladar Hrvatske nije dobro podnio tvoje uspjehe", porucuje Bijesprvi premijerki, a najavljuje kako je "Ivo Sanader vs Jadranka Kosor prva epizoda sapunice koju cemo još gledati u nastavcima".

Video pušta slike Sanadera i Kosor, a popracen je parodijom HDZ-ove pjesme krilatice "HDZ zna". "Mi smo bili vrijedni dok su drugi pucali, krali smo i nocu, dok su oni sanjali, jer ništa nece doci od samoga sna, samo teškom pljackom onoga koji zna", verzija je pjesme koja se u ovoj varijatni zove "ADZ zna".

Video završava scenom iz poznatog filma "Isijavanje", u kojemu pomahnitali Jack Nicholson sjekirom probija vrata i nakon toga vice: "Dolazi Johnny!".

Bijesprvi je slavu stekao kompilacijama izjava bivšeg ministra unutarnjih poslove Ivice Kirina. Tog je ministra toliko uspio naljutiti, da je Kiro javno prijetio kako ce ga naci preko IP adrese, iako policija takve podatke ne može dobiti bez naloga. Cesto se spekuliralo kako je Bijesprvi agent SDP-a, ali takva vijest nikad nije potvrdena.

 


Podijeli: Facebook Twiter