VIDEO: Beyoncein tjelohranitelj napao snimatelja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

I prije su u Dubrovnik dolazile poznate i slavne osobe u pratnji tjelohranitelja, ali nitko se tako divljacki i nasilno nije ponašao kao što je to ucinio Beyoncein tjelohranitelj, rekao je, uz ostalo, vlasnik i snimatelj Dubrovacke televizije (DU TV) Dragan Banovic, kojega je u noci na srijedu krupni tamnoputi tjelohranitelj pop dive udario i bacio mu stativ kamere u more u staroj gradskoj luci.

- Radeci svoj posao cekali smo ispred restorana Gil's, gdje su Beyonce i njezin suprug Jay Z s pratnjom bili na veceri. Kada su izašli iz restorana, snimali smo ih, a njezin je tjelohranitelj odmah bezrazložno poceo prijetiti fotoreporterima i snimateljima, prica Banovic i dodaje da je s kolegama ipak nastavio pratiti Beyonce i njezino društvo te su se uputili prema staroj gradskoj luci nastojeci obaviti posao što korektnije.

- Prije ukrcavanja u manji gliser kojim se Beyonce vratila na jahtu «Va bene», kojom je doplovila u Dubrovnik, njezin tjelohranitelj mi je nasilno oduzeo stativ, bacio ga u more i odlazeci pokazao srednji prst, kaže Banovic, koji nije siguran, no dodaje da su mu mladi kolege kazali da je Beyoncein suprug, reper Jay Z, poticao njezina tjelohranitelja na akciju i bacanje snimatelja u more.

Nakon toga, doajen medu dubrovackim TV snimateljima, koji ima i bogato ratno i poslijeratno iskustvo sa snimanja najtežih dana u Dubrovniku, BiH i Crnoj Gori, pozvao je policiju i prijavio incident. Angažirao je odvjetnike i Policijskoj upravi dubrovacko-neretvanskoj podnio kaznenu prijavu protiv Beyonceina tjelohranitelja. Korpulentni mladic navodno je jahtom «Va bene» otplovio zapadno od Dubrovnika u smjeru Mljeta i Lastova.


Podijeli: Facebook Twiter