VIDEO: 2Cellos kod Jaya Lenoa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uspješni violoncelisticki, pulsko-dubrovacki dvojac 2Cellos nastavlja oduševljavati publiku preko Velike bare, ovaj put gostovanjem u americkom talk showu koji vodi Jay Leno i koji je najgledaniji na svijetu.

Prije toga pojavili su se u seriji za mlade "Glee", a krajem prošlog mjeseca ponovno su gostovali u showu Ellen DeGeneres.

Nastupajuci kod Jaya Lenoa Puljanin Stjepan Hauser i Dubrovcanin Luka Šulic impresionirali su publiku koja je njihovu izvedbu Jacksonove "Smooth criminal" pratila intenzivnim ritmickim pljeskom.



Najavljujuci njihov nastup, Jay Leno, cija se emisija emitira vec 20 godina, opisao je ono što rade 2Cellos kao "veliku pricu o uspjehu" te je istaknuo da je njihov debi album, ciju je naslovnicu držao u ruci, prvi na top-listi iTunes Classical u SAD-u.

"Smooth criminal" bila je i skladba s kojom su se predstavili u trecoj sezoni serije "Glee", u epizodi posvecenoj Michaelu Jacksonu.

Scenografija za ovu izvedbu podsjeca na onu iz originalnog spota koji je snimljen u pulskom Domu hrvatskih branitelja, s puno stolica. Ovaj put izvedba je poslužila kao duel izmedu Sebastiana kojeg tumaci Grant Gustin i Santane koju glumu Naya Rivera.



Santana i Sebastian pjevaju "Smooth criminal", a Luka i Stjepan sviraju. U snimcima napravljenima iza kulisa serije može se cuti kako Gustin i Rivera hvale izvedbu hrvatskih celista. Gustin je naziva "žestokom i vrlo cool", a Rivera za naše glazbenike kaže da su nevjerojatni i da su je oborili s nogu.

Da se cijela scena nije dopala samo glavnim glumcima, pokazuje i brojka od više od pola milijuna pogleda na YouTubeu u samo desetak dana.

Prošlotjedno pojavljivanje kod Ellen DeGeneres bio je zapravo povratak na stari teren jer su kod ove popularne americke voditeljice vec nastupili, na što je podsjetio i Stjepan. Ovaj put izveli su "Welcome to the jungle" Guns 'n' Rosesa, a DeGeneres nije mogla ne spomenuti da su u meduvremenu krenuli na turneju s Eltonom Johnom.


Podijeli: Facebook Twiter