Veznjak Istre 1961: Samo da prestanu maleri

Ne zabrinjava ga pogled na ljestvicu - Igor Jugović (M. MIJOŠEK)
Ne zabrinjava ga pogled na ljestvicu - Igor Jugović (M. MIJOŠEK)

Odgođeni prijateljski susret protiv Koprana donio je promjene u planovima Igora Pamića te su tako nogometaši Istre 1961 jučer odradili dva treninga u Štinjanu, danas će ujutro vježbati na "Drosini", a potom će dobiti slobodno do ponedjeljka popodne kad će se opet okupiti u Štinjanu. Osmjeh na Paminjovo lice vratila je činjenica da mu se većina ozljeđenih igrača vratila u kadar, pa su tako jučer trenirali Sušić, Čagalj, Roce, Jugović i Aganović. Na putu da im se pridruži je i Križman, dok još uvijek na dispoziciji nisu Sharbini, Prelčec i Zgrablić.

U tri posljednja prvenstvena susreta nogometaši Istre 1961 upisali su poraze, a kad tome pridodamo da su prije njih ostvarili dva remija, dolazimo do poražavajućeg učinka od samo dva boda u pet kola. Stoga je ova reprezentativna pauza stigla u pravo vrijeme da se zaustavi negativni niz.

- Možemo reći da je tako, premda smatram da nam pauza nije bila nužno potrebna. Mi dobro igramo, no problem je u tome da sve što nam protivnik pukne uđe u gol, dok nama treba deset "mrtvih" šansi da zabijemo. Stativa, odbijanci, jednostavno nam lopta neće u mrežu. ustvrdio je Igor Jugović, veznjak koji je ljetos stigao u Pulu.

- Pogled na ljestvicu me uopće ne zabrinjava, jer znam kako mi igramo, a kako igraju druge momčadi i kakva im je kvaliteta. Nama će krenuti, u jednom periodu dobit ćemo tri-četiri utakmice za redom i s tim bodovima vratit ćemo se u gornji dio ljestvice, a znam da ostale momčadi koje su pri dnu to nisu u stanju napraviti - uvjeren je Jugović, koji je nešto i zaželio u nastavku prvenstva. - Najveća mi je želja da prestanu maleri. Momčad nam je odlična, super igramo, samo da prestanu ti maleri i sve će se posložiti. (Ivica CEROVAC)

 


Podijeli: Facebook Twiter