Veste za toplu zimu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ljubiteljice vesta ove su zime došle na svoje. Uz visoke cizmice i tople kapute na velika vrata vratile su sve vrste pletiva i uzoraka koje posljednjih godina nismo mogli pronaci u trgovinama.

Što se nosi? Nosi se sve. Nema uzoraka, širine, dužine, boje izreza, modela koji ove godine ne možete staviti na sebe, a na velika vrata vratilo se krupno pletivo.



Ako nemate puno novca uzmite stare brošure vaših mama i baka ili ih skinite s brojnih internetskih stranica posvecenih pletenju i pocnite plesti. Zamolite svoje starije i vještije clanice obitelji neka vam pomognu i pokažu. Sve je stvar prakse.

Pletivo od debele vune s mnogo rupica i raznih uzoraka sada je posebno "in". Ako i pogriješite i ispustite koju ocicu, velike su šanse da se nece primijetiti. No, trudite se ne griješiti previše.

Ako ste ljubitelj vesta, a ipak držite do modnih trendova ova godina ce vam sigurno biti jedna od dražih. Veste možete nositi i na posao umjesto sakoa, na kavu s prijateljicama, bilo gdje. Tajice ili uske hlace gotovo su neizostavan dio uz duge debele veste, kao kontrast njihovoj ljepoti i bogatstvu uzoraka.

U trendu su veste koje se ne nose na golo tijelo, nego na uske obicnije majice, jer su cesto otvorene, imaju krace rukave, duboki dekolte ili služe samo kao vuneni sakoi i jakne. Ukoliko ste ljubitelji ponca, možete ih nositi u svim debljinama uzorcima i duljinama.



Tu su i kratki vuneni prsluci, po mogucnosti cupavi i jednostavno dražesni. Kombinirajte ih s jednostavnijom odjecom, kako ne biste na kraju izgledali kao božicno drvce ili ocerupana kokoš. S dugim vestama na kopcanje, velikim i malim gumbima, na vezanje oko struka, ne možete pogriješiti.

Tko veli da ne možete izgledati zavodnicki u vesti. Dovoljno je da razgolitite rame i probudite maštu. Sigurno vam muška polovica nece moci odoljeti.


Podijeli: Facebook Twiter