Veselo, raspjevano i rasplesano uz Night Express Band

Marija Bratulić kobasice od vlage štiti vatricom s ognjišća
Marija Bratulić kobasice od vlage štiti vatricom s ognjišća

Izgleda da se proslave božićnih i novogodišnjih praznika u Labinu događaju polakše, ali svakako uspješnije. Naime prije nekoliko se godina počelo s manifestacijom "Božić u Labinu" koja je sad postala prepoznatljiva u regiji i šire, te je posjećuje na tisuće ljudi. Zatim je poduzetnik Alen Vozila, vlasnik Cluba Alter Ego, prije četiri godine počeo skromno s dočekom Nove godine u podne, ispred svog kluba na autobusnom kolodvoru.

?

Današnji doček bio je najbolji i najposjećeniji do sada. Na stotine ljudi se veselilo, pjevalo i plesalo, uz izvrsne The Night Express Band. Nudila se fritaja s kobasicama i tisuću jaja.

Program je započeo već u deset sati uz DJ Stefixa, a nedugo nakon toga prisutne je čekala veselica uz popularne "Nightiće".

Uz fritaju, kuhano vino, odlične glazbenike i zabavljače, te veselo i raspjevano mnoštvo, bio je to super doček Nove 2018. u podne. Doček je svake godine sve jači, i po svemu viđenom pretvara se također u nešto veliko i prepoznatljivo, i ljudima van Labina. (Adriano ŠĆULAC)

?


Podijeli: Facebook Twiter