Veseli prosinac: Božićni sajam u Pazinu


Grad Pazin i ove godine organizira Veseli prosinac, priredbu koja uz organizaciju Božićnog sajma okuplja i promovira druge božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju tijekom prosinca.

Sajam će se održati u Ulici 25. rujna od 18. do 24. prosinca 2014. godine. Iz Grada Pazina pozivaju sve pravne i fizičke osobe registrirane za prodaje robe, koje u svom asortimanu imaju ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalne Istarske proizvode i druge predmete opće uporabe prijave sudjelovanje na Božićnom sajmu.

Pozivaju se i  zainteresirani ugostitelji da na otvorenom prostoru ponude tople napitke. Naknada za sudjelovanje na Božićnom sajmu 2014. je 150,00 kuna za sve vrijeme trajanja sajma, a neprofitne udruge i ustanove, prvenstveno iz Pazina, imaju pravo na sudjelovanje bez naknade. Štand osigurava Grad Pazin, a ostale informacije mogu se dobiti u gradskoj upravi.  (M. R.)


Podijeli: Facebook Twiter