Veseli GROZGI u eteru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Emisija Radio Pule "Bez anestezije" ugostila je u petak navecer cudnu svitu iz Kluba Gradske radionice GROZGI. U njihovom sjedištu u Rojcu proteklih je mjesec dana organizirano pet besplatnih radionica pod nazivom "Mladi za mlade" te su neki pokazali što su naucili.

U Studiju 3 izredala su se cetiri stilski razlicita benda koji djeluju u sastavu ove udruge - Fault, Make Room For Jesus (bivši Bendover), Udav i Equinox. Emisija nije bila samo prilika mladim glazbenicima, svoj dio posla odradivali su i polaznici radionica koncertne rasvjete i audio radionice - za radijsko emitiranje, program i montažu.

Oboružani fotoaparatima okolo su se muvali i polaznici radionice digitalne fotografije koji ce svoje radove izložiti u srijedu u sjedištu udruge u Rojcu, zajedno s clanovima kiparske radionice.

Emisiju je vodio Karlo Mirkovic, prvi covjek GROZGI-ja koji je ujedno voditelj "Metalurgije" na ovom radiju. Emisija ne bi mogla biti realizirana bez trojca iskusnih tonskih majstora u pozadini: Alda Spade, Edija Kollera i Branka Crnogorcica.


Podijeli: Facebook Twiter