Verudeži prejaki za legende

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na 23. izdanju malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2011 - Suzuki Motortech", kraj je stigao i za Park aveniju '69. Haklerske legende s ovih prostora, trostruki osvajaci ovog turnira koji su nastupili na svim dosad održanim "Ulicama", nisu se uspjeli othrvati lanjskim finalistima MNK Veruda Garti Sailsu i uz pljesak lijepo ispunjenih tribina zakljucili ovogodišnju epizodu. No, kao što su i pred pocetak ovog turnira najavili, dok ih noge budu služile oni ce i dalje igrati, što znaci samo jedno - ocekujemo ih na 24. "Ulici".

Odlicnom predstavom protiv Punte rijecki Acapulco je pokazao da puca visoko, dok je u "picajolskom" obracunu pulski Jupiter tijesno svladao višnjanski Al Ritrovo. Neizvjesno je bilo i u dvoboju Alfatrans Elektroimpexa i rovinjskih Barbiera. Pojacani Goranom Parackim, "tihom patnjom" Igora Pamica, Puljani su poveli s 2:0 golovima Joke, no Stranic i Novoselic odveli su susret prema kaznenim udarcima. Tu je Lisjak bio uspješniji od Novoselica, a njegovi suigraci su triput bili precizni i Alfatrans Elektroimpex je "cekirao" kartu za trece kolo.

Tvrd i na trenutke prenervozan susret odigrali su MNK Šijana i Mali petak Pizzeria Tivoli, da bi nakon izvodenja sedmeraca u gledalište preselili finalisti iz 2008. godine. Dobro je krenulo s "bijele tocke" za Šijance, jer je Ajdin Gracic zaustavio udarac Buršica, no potom je isto Kristijan Galešic napravio Veljku Sabadošu i Dalenu Peršicu. Kako su na drugoj strani Bakjac i Škalic bili precizni, Mali petak, ekipa ciji kostur cine seniori Velog Vrha pojacani trenerom Pule ICI Sašom Peršicem, prošla je u trece kolo.

Još jedan obracun pulskih kvartova donio je dvoboj izmedu Starog grada i ŠUM Tattoo studija (Šijanska udruga mladih). Pri rezultatu 3:3 Piljan je najprije dvaput poentirao, a onda i asistirao Rakovicu za konacnih 6:3 za ŠUM. (Ivica CEROVAC)

REZULTATI
Drugo kolo
Neko iz mase - Stoja 5:4 - 7m (3:3)
TPR Pula - Kašcerga 3:1
Geo Aquateam D&G - Poštari 3:2
DLD Motori - Regional Express 3:2
Caffeteria Al verde - Istradrvo Porec 1:0
Stari Grad - ŠUM Tattoo studio 3:6
Mali petak Pizzeria Tivoli - MNK Šijana 2:0 - 7m (0:0)
In Cage - MNK Stari sajam 2:3
Lišjera kod Koste - Peti element 2:0
Palestra Porec - Santa Domenica 3:0
Jadran juniori - MNK Kaštanjer 5:6 - 7m (2:2)
Acapulco Rijeka - Punta 6:1
Liverpula - MNK Jaši 2:3 - 7m (0:0)
Visitors Pansion Sport - VIP Zami Rijeka 4:0
Pizzeria Jupiter I - Pizzeria Al Ritrovo Višnjan 2:1
Alfatrans Elektroimpex - Barbieri Rovinj 5:3 - 7m (2:2)
MNK Veruda Garti Sails I - MNK Park avenija '69 8:0
AS Viškovic Spartans - Pizzeria Napoli Labin 7:1
MNK Limpress - Socijalni problem


Podijeli: Facebook Twiter