Verudeži napokon pobijedili

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Stadion SRC Uljanik Veruda. Istra 1961 – Karlovac 1:0 (0:0) Gledatelja: 1.500. Sudac: Zlatko Šimcic (Koprivnica). Pomocnici: Volf i Kezele (oba Rijeka). Strijelac: 1:0 Sušic (74'). Žuti karton: Škoric (Istra 1961).

ISTRA 1961
: Škoric, Markovic, Pauletic, Stranatic, Kacic, Andelkovic, Kovacevic, Linic (od 73. Sušic, Žuržinov (od 66. Batelic), Šehic, Hadžic (od 66. Stupic).

KARLOVAC:
Sunara, Kovacevic, Karabatic, Cejvanovic, Pilipovic, Batarelo, Paracki, Ticinovic (od 44. Štefancic, Jerneic (od 41. Špišic), Novinic (od 67. Husic), Primorac.



Napokon pobjeda. Trebalo je doci i to «nesretno» 13. kolo da nogometaši «Istre 1961» upišu prvi ovosezonski trobod. U susretu koji je bio sušta suprotnost prethodnih pet odigranih tijekom tekuceg prvenstva na Verudi, gosti su stvarali i promašivali «mrtve» prilike, dok su Puljani jednim udarcem s distance stigli do punog plijena.

Kao mali kuriozitet trebamo istaknuti da još niti jedan Verudež u ovoj sezoni nije u službenim utakmicama dvaput zabio, jer je Sušic današnjim pogotkom postao sedmi «zeleno-žuti» koji je poentirao u prvenstvu, uz Hadžica kojem je to pošlo za nogom u kupu.



Susret izmedu «Istre 1961» i «Karlovca» uživo je s tribina promatrao i Igor Štimac, kandidat za predsjednika HNS-a. Štimac se na stadionu na Verudi pojavio nekoliko minuta nakon prvog sudackog zvižduka i njegov je dolazak pulska publika pozdravila pljeskom, na što se bivši «vatreni» podignuo sa stolice i otpozdravio prisutnima. (Piše I. CEROVAC; snimio S. RADOLOVIC)

OPŠIRNO U NEDJELJNOM TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter