Verudeži lako protiv Medulinaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nema pauze za aktere 23. izdanja malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2011 - Suzuki Motortech".

Premda ne u tolikom obimu kao tijekom vikenda, koji je, samo na glavnom turniru, donio 40 susreta prvoga kola, i u ponedjeljak su zaljubljenici u hakl mogli uživati promatrajuci uzbudenja koja su ponudili akteri na parketu Doma sportova "Mate Parlov".

Cetvrti dan otvorio je ogled izmedu labinske Pizzerije Napoli i druge ekipe Elektro Percana, sacinjene uglavnom od juniora Ližnjana. Pocetak dvoboja ponudio je izjednacenu igru u kojoj su Ližnjanci brzo anulirali pocetno vodstvo Labinjana, no vec do odmora su još dvije "capricciose" stigle na ližnjansku adresu.

Predvodeni iskusnim Vedranom Kovacevicem, Labinjani su u nastavku poveli 4:1 pa, premda je Daniel Lovic svojim drugim pogotkom vratio odredenu nadu Ližnjancima, sve što su uspjeli do kraja bilo je da još jednom izvade loptu iz svoje mreže.

Puno neizvjesniji bio je sljedeci susret, još jedan "medugradski" dvoboj u kojem su koplja ukrstili hakleri valbandonskog Restorana Vala i Stoje.

Bez obzira na zanimljivu igru i niz prigoda na obje strane, mreže su mirovale skoro 25 minuta, a tad je Rajko iskoristio lošu reakciju protivnickog golmana Poropata nakon kornera i doveo Valbandonce u vodstvo.

Tako ni 47. susret na ovogodišnjoj "Ulici" nije završen najnepopularnijim rezultatom - 0:0, no to ne znaci da su se decki sa Stoje olako predali. Štoviše, bacili su sve karte na napad i to im se vratilo 48 sekundi prije kraja kad je Lipic poravnao i odveo susret prema kaznenim udarcima.

Nakon što su se spasili u posljednji cas, hakleri Stoje nisu si više dozvolili krivi korak i sva tri udarca sa sedam metara sigurno su pretvorili u pogotke, dok je na drugoj strani Radolovic umjesto mreže pogodio stativu i tako su Valbandonci zakljucili svoj nastup na turniru.

Njihovim putem uskoro su krenuli i mladi Medulinci, okupljeni u ekipi Plave sjene. Takav ishod mogao se ocekivati vec nakon ždrijeba jer je starijim pionirima Medulina 1921, medu kojima su bila i trojica osvajaca prve Mini ulice, ples kuglica dodijelio Verudu Garti Sails, lanjske finaliste.

Premda im je ovo bilo vec drugo pojavljivanje na ovogodišnjem turniru, jer su bili aktivni i u pretkolu, Verudežima to nije puno smetalo da bez problema cekiraju kartu za drugo kolo.

Iskoristili su pritom i snagom ipak nedorasle protivnike da malo porade na gol-razlici, no mladi Medulinci mogu se pohvaliti dosegom koji u pretkolu nije pošao za nogom puno iskusnijim haklerima Qpole. Naime, Vedrana Bebleka, najboljeg golmana lanjske "Ulice", uspjeli su svladati David Mataja i Luka Drandic.


Podijeli: Facebook Twiter