Verudeži i protiv Zagreba na Kantridi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U cetvrtak je stadion na Verudi obišao Matija Crnogorac, predstavnik Odjela za licenciranje klubova HNS-a. S njim je bio i izvršni dopredsjednik Istre 1961 Ivan Herak koji nakon obilaska nije imao dobrih vijesti. U prijevodu, i protiv Zagreba u 6. kolu Verudeži ce biti domacini na Kantridi.

- Zatecen sam cinjenicom koliko smo ovog trenutka daleko od igranja domacih prvenstvenih susreta na stadionu na Verudi, rekao je Herak. - Bit ce pravo iznenadenje ukoliko cemo i nakon prvenstvene stanke zbog reprezentativnih obaveza zaigrati na tom stadionu. Dosad su odradene neke stvari koje su bile potrebne, poput svlacionica i staze, no kljucni su u cijeloj prici reflektori. Ukoliko bi odmah danas krenuli rješavati problem reflektora, mogli bismo na Verudi ugostiti Cibaliju u 8. kolu. Osobno smatram da u cijeloj toj prici nedostaje koordinacije.

Usprkos nastojanju da se reflektori dovedu na Verudu, u pulskom klubu još uvijek paralelno pokušavaju isposlovati igranje bez reflektora.

- Imam dogovoren razgovor s predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovicem pocetkom iduceg tjedna u kojem cu nastojati isposlovati da nam se izade u susret i dopusti da igramo na Verudi i bez reflektora s obzirom na poznatu cinjenicu da cemo uskoro imati najmoderniji stadion u Hrvatskoj, a u ovim kriznim vremenima nije lako ici u dodatne troškove za reflektore.


Podijeli: Facebook Twiter