Verudela Avenue: Zabava uz vatromet

Odlična atmosfera i brojni gosti ispred hotela Park Plaza
Odlična atmosfera i brojni gosti ispred hotela Park Plaza

Nakon otvorenja renoviranog Arenaturistovog hotela Park Plaza Histria i turističkog naselja Park Plaza Verudela, te šoping zone nazvane Verudela Avenue - ulice s brojnim trgovinama, galerijama, vinotekama i zabavnim sadržajima koja spaja recepcije spomenutih objekata, Arenaturist i Turistička zajednica grada Pule organizirale su u srijedu Verudela Summer Night, večernju turističku feštu, kao uvod u ljetni Verudela Avenue Festival, manifestaciju koja će se nastaviti organizirati u predstojećim turističkim sezonama.

Kako pojašnjavaju organizatori, riječ je o brojnim zabavnim aktivnostima u kombinaciji s ponudom hrane i pića uz posebne popuste u svim trgovinama Verudela Avenuea. Ova, prva u nizu manifestacija, započela je programom uličnih zabavljača cijelom shopping ulicom, a glavni događaj večeri bio je koncert Night Express Banda ispred hotela Park Plaza Histria koji je stvorio izvrsnu plesnu atmosferu sve do finala večeri kada je na nebu iznad Verudele zabljesnuo spektakularni vatromet.

Verudela Avenue Festival traje do 15. kolovoza, a u planu su različiti zabavni programi u izvedbi animacijskog tima Arenaturista "A2", pulskih plesnih skupina, glazbenika i zabavljača. Trgovine i ugostiteljski objekti u Verudela Avenue pratiti će svakodnevne programe s posebnim ponudama i popustima na svoje proizvode i usluge. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter