Veruda: WC od 280 tisuca kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tijekom kolovoza i rujna Tržnica je financirala rekonstrukciju sanitarnog cvora na tržnici Veruda što je koštalo oko 280 tisuca kuna. Tim je povodom direktor Tržnice Veljko Mirkovic održao konferenciju za novinare u novouredenom prostoru.

"Uredenjem sanitarnog cvora prostor ove tržnice dobio je na dodatnoj kvaliteti kako za zakupce tako i za kupce, rekao je direktor Mirkovic te pojasnio da ce sanitarni cvor zakupci koristiti uz pomoc kartica, dok ce ga gradani upotrebu placati dvije kune.

Direktor je presicu iskoristio da bi izvjestio do Tržnica d.o.o., i pored kreditnog opterecenja, do kraja ove godine planira uložiti oko 700 tisuca kuna na uredenje zapadnog ulaza na gradsku tržnicu, odnosno ulaza na parkiralište za zakupce, koji ce biti reguliran pilomatima, te u zamjenu svih 25 dotrajalih metalnih štandova novima.

Kako bi gradska tržnica postala reprezentativan objekt, potrebno je rješiti i postojece terase, takozvane paviljone, istaknuo je Mirkovic.

Upitan što na paviljonima, koji su izgradeni pocetkom 90-ih godina, nije u redu, Mirkovic je odgovorio da nisu u skladu s nizom odredbi, od toga što su terase zatvorene, pa do neprikladnih suncobrana. No, istaknuo je da je to ipak u ingerenciji Grada Pule, a ne Tržnice.


Podijeli: Facebook Twiter