Versace za H&M

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ove ce jeseni popularni švedski modni brend H&M suradivati s modnom kucom Versace. Dizajn radi kreativna direktorica Donatella Versace, a ekskluzivna kolekcija bit ce puna kože, otisaka, boja i izobilja u ekskluzivnim materijalima po H&M cijenama.

Kolekcija ce ukljucivati linije za žene, muškarce i odabrane artikle za dom. Bit ce raspoloživa od 17. studenoga u otprilike 300 prodavaonica u cijelom svijetu. Osim toga, Donatella Versace je za H&M takoder dizajnirala proljetnu kolekciju, koja ce od 19. sijecnja biti dostupna u zemljama u kojima je omogucena H&M internetska prodaja.

"Oduševljena sam što cu suradivati s H&M-om i što cu imati mogucnost dosegnuti njihovu veliku publiku. Kolekcija ce biti neophodna za marku Versace, savršena za obožavatelje H&M-a i Versacea svugdje", izjavila Donatella.

"Versace kolekcija za H&M bit ce glamurozna i ekstravagantna - sve što simbolizira Versace. Donatella Versace s nama ce podijeliti svoj legendarni dizajn iz arhive. To je tako svecana suradnja i savršena za sezonu zabave", kaže Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Prvi put u sklopu suradnje s dizajnerima H&M-ova kolekcija sastojat ce se od nekih artikala za dom, ukljucujuci jastuke i ukrasne prekrivace za krevet.


Podijeli: Facebook Twiter