Veljko Ivancic na celu županijskog HNS-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umaški dogradonacelnik Veljko Ivancic izabran je da predsjednika Županijske organizacije HNS - liberalni demokrati Istarske županije. Ivancic je bio jedini kandidat za predsjednika i dobio je podršku svih clanova skupštine koji su glasovali. Osim njega, na skupštini su izabrani dopredsjednici Alen Damijanic i Darko Kranjcic, dok ce tajnica biti Vesna Fabijan.

Dosadašnja predsjednica HNS-a IŽ Mirjana Antonelic naglasila je da je HNS u Istri na prošlim lokalnim izborima postigao bolje rezultate nego na ranijim, što je bio svojevrsni ispit zrelosti stranke. Zadovoljni su posebno rezultatima u Umagu te u Gracišcu, Oprtlju i Lanišcu. HNS Istre ima 624 clana, što je manje od ocekivanja, ali ce se to, receno je na skupu, nadoknaditi kvalitetnijim radom clanova stranke.

Novoizabrani predsjednik Županijske organizacije HNS-a Veljko Ivancic zahvaljujuci na povjerenju istaknuo je da stranku u Istri ocekuje dosta posla.

- Zadace ostaju na provodenju programa stranke koja želi društvo po mjeri covjeka. U Istri želimo ostati prepoznatljiva stranka, što nije jednostavan zadatak, ali na njemu moramo raditi. Gradani na izborima daju glas onima koji su najbliži njihovom svjetonazoru i koji mogu rješavati društvena pitanja. Biraci HNS-a biraju nas jer vjeruju u našu sposobnost da mijenjamo društvo na bolje, rekao je Ivancic, isticuci i potrebu decentralizacije države za što ce se zajedno sa ostalim strankama zalagati.


Podijeli: Facebook Twiter