Veljaca u MMC-u Luka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sklopu programa Multimedijalnog centra Luka za veljacu u srijedu 15. veljace u 20 sati u Subgaleriji Mul bit ce održan glazbeni susret srijedom Hrvatske glazbene unije Istarske županije. Tom ce prigodom biti prikazana snimka "Gitarijade Pula 2011." koja je održana lani na Portarati, a za svirku uživo pobrinut ce se bend Fault iz Pule.

U cetvrtak 16. veljace u 19 sati na istom mjestu bit ce projiciran dokumentarni film "Objectified" redatelja Garyja Hustwitta u organizaciji Društva arhitekata Istre koji se bavi složenim odnosom dizajnera i proizvoda - od cetkice za zube do visokotehnoloških gadgeta.

U dokumentarcu koji preispituje identitet, konzumerizam i održivost sudjeluju vodeci svjetski industrijski dizajneri i teoreticari dizajna.

Sljedeci glazbeni susret srijedom istarskog HGU-a bit ce održan 22. veljace, kada ce biti predstavljen prvi album labinskog ethereal neofolk benda Loell Duinn naziva "Retrospective 2003-2008".

Predstava "Roberta, Roberta" na redu je u petak 24. veljace u galeriji Anex. U prostoru galerije Anex, u galerijskom okruženju, bit ce održana živa izvedba, dok ce u izlogu MMC-a biti projiciran videozid koji ce omoguciti gledanje predstave i široj publici, slucajnim prolaznicima te tako približiti atmosferu predstave u galerijskom ozracju u nekom novom zadanom prostoru, ulice i grada.


Podijeli: Facebook Twiter