Veljaca i Huljic radit ce TV za žene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Weekend Media Festivalu tvrtka Ujedinjene produkcije predstavila je nove projekte, medu kojima je najviše odjeknula suradnja s tvrtkom Tonci Huljic Production. Poznati skladatelj i renomirani strucnjaci na tržištu komunikacija, medija i produkcije odlucili su zajednicki pokrenuti TV program samo za žene pod nazivom "Ona"
Buduci da je suradnja s Jelenom Veljacom u AVA produkciji bila vrlo uspješna, Huljic ju je angažirao i na ovom projektu.

"Došao sam na ideju da treba osvježiti TV program i ženama ponuditi drugaciji i raznolikiji sadržaj. Teško je danas ugoditi ženama, ne bih rekao da ih mi muškarci ne možemo zadovoljiti, ali danas je to postala vrlo kompleksna stvar", našalio se Tonci Huljic te dodao da muškarci imaju vec dovoljno sadržaja na TV programu te da je konacno došao red na žene.

"Htio sam da se program zove na talijanskom - 'Donna' - ali žena mi je predložila da ce biti zvucnije ako bude jednostavno 'Ona'. I Jelena Veljaca ce suradivati na ovom projektu. Buduci da svakoga tjedna citamo njezine kolumne i vec smo radili zajedno, suradnja je logican slijed dogadaja", osvrnuo se Tonci.

Osim ovog projekta, tvrtka Ujedinjene produkcije, koju vode Dario Vince, Vedran Perišic, Tibor Gojun i Igor Šumakovic, suraduje i s drugim ponudacima u regiji, pa su tako najavili suradnju s produkcijskom kucom Ring Multimedija s kojom ce za TV kucu A1 iz Makedonije raditi na makedonskoj telenoveli.

Nakon najava buducih i predstavljanja tekucih projekata uslijedio je party za koji je hranu pripremila Ana Ugarkovic. Poznata kuharica bila je iznenadena brzinom kojom su gosti pojeli njezine delicije i u cudu je gledala prazan stol, no brzo se snašla i konobarima naredila da iznesu još neka ukusna jela koja je pripremila.


Podijeli: Facebook Twiter