Veliko zanimanje publike za Sea Star Festival

Uspješne pripreme – Dušan Kovačević, Milovan Popović i Vili Bassanese
Uspješne pripreme – Dušan Kovačević, Milovan Popović i Vili Bassanese

Ubrzano i sigurno teku pripreme za čuveni Sea Star Festival by EXIT, četverodnevni umaški glazbeni spektakl od 25. do 28. svibnja. Direktor festivala Dušan Kovačević posjetio je Umag i u susretu s gradonačelnikom Umaga Vilijem Bassaneseom i direktorom Turističke zajednice grada Umaga Milovanom Popovićem definirao sve pojedinosti za održavanje ovog festivala.

- Jako sam zadovoljan tijekom priprema i siguran sam da će Sea Star postati jedan od najboljih festivala u regiji, naglasio je Kovačević te dodao kako je suradnja s Umagom odlična i kako je tu pronašao "baš ono što je tražio".

Sea Star Festival postao je u svega nekoliko mjeseci najatraktivnija festivalska destinacija ove godine. Početni kapacitet već je udvostručen, tako da se zbog velikog interesa publike očekuje da će Stella Marisom proći gotovo 50.000 ljudi. Na šest festivalskih pozornica predstavit će se renomirana glazbena imena poput Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma te više od 70 drugih izvođača. Potporu Festivalu potvrdio je i Addiko Bank kao generalni sponzor Sea Star Festivala, a potporu je u ime Ministarstva turizma potvrdio državni tajnik Frane Matušić. (L. JELAVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter