Veliki interes za "Teći isti piti"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Već prvog dana nakon objave vijesti o hedonističkim trkama na južnom poluotoku "Teći isti piti" probuđeno je zanimanje javnosti. Naime, javila su se dva partnera zahvaljujući kojima je smanjenja kotizacija za utrke sa 75 na 50 kuna za sve trkače bez obzira kada se prijavljuju, uključujući i na sam dan utrke, za što je ranije bila najavljena kotizacija od čak 110 kuna. Već u ponedjeljak 17. travnja u Vodnjanu, u sklopu Dana špalete, prve gastronatjecatelje ta će kotizacija dočekati bez obzira jesu li platili unaprijed ili prije starta. Ipak, poželjno je da se najave putem internet stranice www.runeatdrink.info da bi si osigurali poseban poklon koji će dobiti samo oni koji se prijave unaprijed, dođu na natjecanje, otrče i uđu u cilj: staklenu amforu koja će biti ispunjena različitim specijalitetima sukladno podneblju gdje se trče pojedine utrke - maslinovim uljem sa šparogom na Run 4 Ham, filetom sardele u maslinovom ulju na Sardela Run, vinom teran na Run 4 Teran @ Trapan ili domaćim craft pivom na Craft BEERun. 

Promotor svih utrka je poznati istarski trkač Adriano Ivetić koji će predvoditi trkače od starta do cilja. Sve su utrke kružnog karaktera prilagođene rekreativcima i atletičarima na način da se trči dva kruga samostalno ili u štafeti, svaki rekreativac po jedan krug. Sve su utrke duljine od 6 do 8 kilometara, odnosno za članove štafeta između 3 i 4 kilometara. 

Na kraju svih sedam utrka, ukupni će pobjednik u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojiti atletske dresove JOMA, drugoplasirani atletske kape JOMA, dok će trećeplasirani osvojiti poklon paket domaćina. (S. Z. T.)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter