Veliki interes za nastup Balaševića: INK rasprodan

Đorđe Balašević (M. ANGELINI)
Đorđe Balašević (M. ANGELINI)

Autorska večer Đorđa Balaševića pod nazivom "Kalendar mog djetinjstva" koja će se održati 13. prosinca u pulskom INK-u, zatim u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Umagu 14. prosinca, u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Poreču te u Spomen domu u Pazinu 16. prosinca izazvala je veliki interes istarske publike. Unatoč cijenama koje idu od 150 do 220 kuna INK je rasprodan, dok je u trenutku pisanja teksta, kako doznajemo na prodajnim mjestima, ostalo 20 do 30 slobodnih mjesta u Poreču, a većina ulaznica prodana je i za nastupe u Pazinu i Umagu.

U Activi Travelu u Puli prodaju se ulaznice za Umag i Pazin, za Poreč u Foto studiju Edi u Poreču zatim u Gaby Travelu u Umagu, Spomen domu u Pazinu, na prodajnim mjestima Ticketshopa te online preko internetskih stranica ticketshop.hr.

Balašević nastupa uz klavirsku pratnju maestra Aleksandra Dujina, a u programu je naglasak na dogodovštinama otkačene Đoletove obitelji, sadrži Balaševićeve priče iz djetinjstva u kojem publika praktički upoznaje svu njegovu bližu i daljnju rodbinu, a sve uz poznatu humorističnu (auto)ironičnu notu. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter