Veliki come back plisiranih suknji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Veliki modni come back ovog su proljeca doživjele su i popularne plisirke. Ima ih svih dužina, boja i dezena, i jedini im je modni imperativ - falda na faldu. Osim što se nose tijekom svih godišnjih doba, idealan su komad odjece za prelazne sezone. Uz sve to, dobro su došli komadi odjece u svim prilikama, bilo da se radi o vecernjim ili svecanim izlascima, dnevnim šetnjama ili poslovnim prigodama.



Jedna od velikih prednosti plisirane suknje je i u tome što je maksimalno pogodna za kombiniranje. Može se nositi i uz trendi košulju i majice s printom, a dodatni šik daju sako, kožna jakna, cizme ili sandale. Uz to, njene varijacije na temu dužine za vecinu su žena pravi mali modni blagoslov. Jer, maksi izdanja pokrit ce sve ono što se možda i treba skriti, dok ce upravo suprotna mini varijanta plijeniti pažnju i poglede.

Plisirana suknja u ova je recesijska vremena idealna jer gotovo da nema žene srednje generacije koja bar jednu nema u svom ormaru. "Stara" suknja uz poneki modni dodatak rezultira svježim i izmijenjenim lookom. No, s plisirkom budite posebno oprezne. Flada do falde oko bokova, hm? valja paziti kako stoje. No, s dugom suknjom i izduženim faldama vjerojatno necete pogriješiti. (N. ORLOVIC RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter