Velik medijski interes za utakmicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prije otvaranja Gradskog stadiona "Aldo Drosina" i utakmice Hrvatska - Ceška pulski je gradonacelnik Boris Miletic u srijedu u hotelu Histria uprilicio prijem za predstavnike medija koji su pratili izgradnju stadiona i prate samu svecanost.

Zahtjev za izvještavanje s utakmice zatražilo je 150 hrvatskih i ceških novinara, te ekipe hrvatskih i ceških nacionalnih televizija. Televizijsku su ekipu u Pulu poslali i TV Novi Sad i Ljubljana, a akreditirali su se i bosansko-hercegovacki mediji - pa je ocito da je dogadaj u Puli izazvao zanimanje medija cijele regije.

- Iznimno je zanimanje medija za svime što se dogada u Puli, ovako velik broj novinara znak je da je otvorenje stadiona i utakmica znacajan i velik dogadaj u našem gradu, o kojem ce se izvještavati u Hrvatskoj i ostalim zemljama, što je najbolja reklama za Pulu. Potvrduje da smo investiranjem u znacajnu infrastrukturu napravili pravi potez i stvorili uvjete za sport i kvalitetno održavanje velikih medunarodnih dogadaja, rekao je gradonacelnik novinarima, za koje je uprilicen i domjenak.


Podijeli: Facebook Twiter