Veličanstveni "Score" Luke i Stjepana u Zagrebu!


2CELLOS su preksinoć u društvu obitelji, prijatelja, medija, suradnika, brojnih glazbenih gostiju, promovirali novi album "Score" koji su snimili s Londonskim simfonijskim orkestrom.

Album je objavljen 17. ožujka (Portrait/Menart) i već se u prvom tjednu popeo na vrh prodaje u Japanu, a na iTunes top ljestvici klasičnih albuma, na #1 je završio u čak 40 zemalja!

- Oduvijek smo željeli snimiti album filmske glazbe. Obožavamo filmsku glazbu i ovo je bila savršena prilika da pokažemo svoju romantičnu stranu, poručuju Luka i Stjepan koji su na ovom albumu pokazali još jednom svoj talent i virtuoznost, kao i poznavanje klasične glazbe. Luka Šulić i Stjepan Hauser već su krenuli put Milana gdje će večeras održati koncert. Do kraja godine slijedi nastavak svjetske turneje na kojoj će im se pridružiti poznati svjetski orkestri. Koncert u Ljubljani 7. i 8. travnja već je rasprodan, a vrlo dobro ide i prodaja za nastup 2. srpnja u pulskoj Areni.

Zagrebački su koncert pohodili, između ostalih, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, bivši predsjednik Ivo Josipović, Tonći Huljić, Marko Tolja, Jelena Rozga, Branko Đurić, Nina Badrić, Petar Grašo, Luka Nižetić, Grupa Detour, Tedi Spalato i mnogi drugi. (G. I.)


Podijeli: Facebook Twiter