Veličanstveni doček svjetske prvakinje Tine Mihelić

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obitelj, mnoštvo prijatelja, kolege jedriličari dočekali su danas u splitskoj zračnoj luci svjetsku prvakinju u olimpijskoj klasi Laser Radial Tinu Mihelić i njenog trenera Tončija Antunovića, izvijestio je Hrvatski jedriličarski savez.

- Lijepo je imati ovakav doček, ovoliko poznatih lica. Znam da je puno njih bilo uz mene, bili su mi velika podrška, vjerovali su u mene. Sretna sam što sam ostvarila ovakav plasman, usrećila sebe, isto tako i sve članove mog kluba, moje roditelje, trenere, prijatelje, tako da sam stvarno presretna, kazala je.

Tina Mihelić je donijela prvu svjetsku seniorsku žensku medalju za hrvatsko jedrenje u olimpijskoj disciplini, a također to je tek drugi naslov svjetskog prvaka za nas u olimpijskoj disciplini uopće. Šime Fantela i Igor Marenić osvojili su zlato u olimpijskom dvojcu na SP-u 2009. godine.

Ovaj rezultat najveći je uspjeh i u dugogodišnjoj trenerskoj karijeri Tončija Antunovića. "Tina je pokazala vrhunsko jedrenje, pobjeda je bila trijumfalna, ona je imala duplo manje bodova u totalu od drugoplasirane, to je samo pokazalo koliko je bila superiorna u Kini. Obavila je sve kako je trebalo", rekao je Antunović. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter